Олимписки базен "Центар"

Пливањето е број 1 спорт според многубројните медицински истражувања за целото тело во овие стресни времиња. Затоа стартувај на време, денес! Олимпискиот базен "Центар" има најдобри услови за спорт и рекреација.

Работно време и цени на Олимписки базен "Центар"

валиден од 03.09.2019 до 30.05.2020:

Вторник - Петок :

07.00-11.00 утринска рекреација и пливачки клубови (50м и 25м базен)

16.00-20.30 пливачки клубови и школи за пливање (50м и 25м базен)

20.30-23.00 рекреативен термин - ноќно (50м и 25м базен)

Сабота и Недела :

07.00-11.00 утринска рекреација и пливачки клубови (50м и 25м базен)

07.00-16.00 дневна рекреација (50м и 25м базен)

16.00-20.30 пливачки клубови и школи за пливање (50м и 25м базен)

20.30-23.00 рекреативен термин - ноќно (50м и 25м базен)

Паркинг:

Бесплатен за школи за пливање и пливачки клубови (16.00-20.30) со прикажување на спортска пливачка картичка издадена од Олимписки базен "Центар".

Бесплатен за рекреативни термини - ноќно (20.30 до 23.00).

Бесплатен во Недела преку целиот ден.

Базенот го задржува правото за промена на распоредот доколку има потреба од истото.

________________________________________________________________

Цени:

Рекреативен билет (единечен) - 250 денари

 

Пливачки клубови (месечна членарина):

8 пати месечно (2 пати неделно)- 1250 ден. + 600 ден. = 1850 денари месечно

12 пати месечно (3 пати неделно)- 1550 ден. + 650 ден. = 2200 денари месечно

16 пати месечно (4 пати неделно)- 1700 ден. + 800 ден. = 2500 денари месечно

24 пати месечно (6 пати неделно)- 2000 ден. + 800 ден. = 2800 денари месечно

- горенаведените цени се со вклучени влезници, клупска членарина и тренер, се вклучено

 

Рекреативни припејд месечни картички :

5 пати месечно - 1000 денари (важи во сите рекреативни термини)

8 пати месечно - 1300 денари (важи во сите рекреативни термини)

12 пати месечно - 1600 денари (важи во сите рекреативни термини)

16 пати месечно - 1900 денари (важи во сите рекреативни термини)

Поволност кај овие картички е што доколку не стигнете да ги искористите платените влезови пред истекот на месецот, со секое ново надополнување пред да ви истече месецот ќе ви се продожат и старите (преостанати) влезови за 1 месец.

 

Кликни на фотографијата за да ја зголемиш

          

 

 

Кликнете тука за да ја посетите нашата facebook fan страна.

Кликни на фотографијата за да се зголеми, или посети ја нашата галерија на фотографии

Соработници :

Најдете не на facebook.com :