Олимписки базен "Центар"

Бројните медицински студии покажуваат дека пливањето е спортот којшто овозможува најдобар психофизички развој и социјализација за децата. Дадете му шанса на Вашето дете, тоа ја заслужува!

Клубови и школи за пливање кои работат во Олимпискиот базен

Во Олимпискиот базен "Центар" работат клубови со над 25 годишно искуство во пливачките спортови, со дипломирани професори за физичка култура и педијатрија, селектори на Македонската Пливачка Репрезентација.

Сите клубови коишто работат на базенот се докажани во својата професија:

-ПК Орион - 071358254, тренер Јане

-ПК Вардар 2018 - 070805602, тренер Горан

-ПК Младост - 078288422, тренер Зоран

-ПК Звезда - 070663073, тренер Гого

-ПК Пингвин - 078865005, тренер Мишко

-ПК Вардар - 070279734, тренер Боро

-ПК Бисер - 075762052, тренер Стево

-ПК Студент - 070986322, тренер Зорица

-ПК Центар - 071306468, тренер Ѓоко

-ПК Работнички - 071269660, тренер Маријана

-ПК Алексделфини - 070268082, тренер Александар

-ПК Лириа - 071765881, тренер Фатон

ПАРКИНГ : ПАРКИНГОТ ПРЕД БАЗЕНОТ Е СЛОБОДЕН ЗА ЦЕЛИОТ ПЕРИОД НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ И ПЛИВАЧКИ ШКОЛИ (ОД 16.00 ДО 20.30), САМО ТРЕБА ДА ЈА ПРИКАЖЕТЕ ВАШАТА ИЛИ КАРТИЧКАТА НА ВАШЕТО ДЕТЕ НА ВЛЕЗОТ НА ПАРКИНГОТ И ИСТИОТ ЌЕ ВИ БИДЕ ОВОЗМОЖЕН БЕСПЛАТНО.

ВО НЕДЕЛА ПАРКИНГОТ Е СЛОБОДЕН ЦЕЛ ДЕН.

Превземи формулар за месечна спортска припејд картичка.

Кликнете тука за да ја посетите нашата галерија со фотографии.

Кликнете тука за да ја посетите нашата facebook fan страна.

_________________________________________________________________

                    

Зошто треба да тренирам на Олимписки и што има пред другите:

 

1. Е единствен базен во којшто водата се филтрира 24/7 електронски

2. Е единствен базен во којшто подовите од базенот се чистат на дневно ниво со специјализирани подводни роботи

3. Е единствен базен во којшто има тестирање за хемиска и техничка исправност на вода секоја недела од Центарот за јавно здравје - Скопје

4. Е единствен базен со олимписки димензии

5. Е единствен базен во којшто тренираат и работат повеќе клубови

6. Е единствен базен кадешто има склоп на повеќе профили на кадри :професори, дипломирани педијатри, професори по физичка култура

Соработници :