Olympic swimming pool "Centar"

You are welcome in one of the biggest swimming pools on the Balkans and also the biggest in Republic of Macedonia

Галерија "Олимписки базен - Центар"

(кликни на фотографијата за да ја видиш)

Олимпискиот базен 'Центар" е целосно реновиран според базенот во Љубљана и ги исполнува сите европски најмодерни стандарди за еден базен, двојна изолација, подно греење, единствен во државата со 24/7 електронска филтрација на вода.

                                 

Спорт, забава, рекреација, смеа, здрав живот

(кликни на фотографијата за да ја видиш)

                                                                                   

Кликнете тука за да ја посетите нашата facebook fan страна.

Соработници :