Олимписки базен "Центар"

Повелете во најголемиот базен во нашата држава, како и еден од најголемите на Балканот, да се рекреирате и да спортувате. Ако сакате добро тело и здравје ова е местото за Вас.

КОНТАКТ - Олимписки базен "Центар"

 

За било какви прашања можете да се обратите на нашиот телефон :

3115-759 од Понеделник до Петок од 09.00-15.00 часот.

3162-958 секој ден од 15.00 до 22.30 часот.

да не најдете на facebook.com(линкот е подолу со сина боја) или пак да ни пратите e-mail на следните адреси :

olimpiskibazen@yahoo.com

или на нашата фан страна :

ФАН СТРАНА ОЛИМПИСКИ БАЗЕН "ЦЕНТАР"

Соработници :