Олимписки базен "Центар"

Повелете во најголемиот базен во нашата држава, како и еден од најголемите на Балканот, да се рекреирате и да спортувате. Ако сакате добро тело и здравје ова е местото за Вас.

Олимписки базен "Центар"

 

Дали сте од оние кои сакаат добро тело или од оние кои им треба опуштање после долгиот и напорен работен ден? Во секој случај сте на правото место, на Олимпискиот базен ќе се почувствувате корисно бидејќи сте направиле нешто за себе, преку најдобриот спорт според сите научни истражувања ПЛИВАЊЕТО. Немојте да размислувате, дојдете и пробајте, квалитетот на водата и хемиската исправност е континуирано тестирана од Бирото за Јавно здравје Скопје и има константна температура од 26 Целзиусови степени. Олимпискиот базен "Центар" работи секој ден освен понеделник, во него работат следните клубови : ПК Младост,ПК Делфин,ПК Орион, ПК Пингвин,ПК Вардар,ПВК Работнички,ПК Студент, ПК Центар, ПК Бамбини.

 

Спортски поздрав, Олимписки базен "Центар"

Кликнете тука за да ја посетите нашата facebook fan страна.


Распоред за зимската сезона 2014:

-Пливачки школи 07.00-10.00 часот

-Организирани групи 10.00-16.00

-Пливачки школи 17.00-20.00 часот

-Рекреативно пливање 20.00-23.00 часот

-За викенд рекреативно пливање и од 10.00-16.00

Во продажба клуб картички за рекреативците и правни лица

klub karticka

Во продажба се пуштени клуб картичките на Олимпискиот базен за нашите рекреативци и тоа :

-10 влеза - 1600 денари

-15 влеза - 2250 денари

-20 влеза - 2800 денари

-30 влеза - 3600 денари

Картичките се со важност од 6 месеци, т.е влезовите треба да се истрошат во рок од тие 6 месеци

Соработници :

Најдете не на facebook.com :